Planinarski portal Gorštaci

Od nedavno se svi planinari i oni koji će to tek postati mogu informirati i na odličnom internet portalu: gorstaci.com

Osim korisnih informacija, novosti i savjeta na portalu možete podijeliti i vlastiti sadržaj čime će zajednica Gorštaka biti veća i jača, na opću korist i zadovoljstvo svih planinara. I onih koji se tako osjećaju. :)

U nastavku prenosimo što Gorštaci pišu o sebi:

Gorstaci.com je inicijativa nekolicine entuzijasta s ciljem da se informacije za zaljubljenike u planine okupe na jednom mjestu. Lutajući divljinama Interneta često smo dolazili na misao kako bi bilo lijepo da postoji lokaliziran portal sa zanimljivostima i informacijama o planinama koji bi mogli pročitati uz jutarnju kavu. I jednog dana rodila se ideja da ga sami kreiramo.

Koji je smisao portala Gorstaci.com?

Ljubav prema planinama, dijeljenje informacija, iskustava, edukacija i još mnogo toga. Nitko nije iskusio sve, prošao sve, uspeo se na svaki vrh. No svatko od nas ima neku avanturu, neku priču za ispričati, iskustvo za podijeliti. Počeli smo sa vlastitim iskustvima i pričama. Dijelimo najnovije vijesti iz raznih izvora kako bi posjetitelji mogli sve pronaći na jednom mjestu, pokušavamo kreirati sadržaje zanimljive iskusnim planinarima, ali i početnicima. No prava snaga je u zajednici i bezbrojnim iskustvima koja možemo podijeliti.
Za to trebamo vas. Vaša iskustva i savjete, vaše priče koje će nadahnuti druge, koje će im osigurati prekrasne doživljaje ili uštedjeti neugodna iskustva. Stoga vas pozivamo da nam se javite, sudjelujete u izgradnji bolje i veće zajednice koja će svima unaprijediti doživljaj planina.
Otvoreni smo za prijedloge i suradnju, a u međuvremenu mi ćemo se potruditi da vam uljepšamo dane u očekivanju vikenda i planinarenja.

  Daljinar od Strmca

Brezovo polje 2:30 h
Crna mlaka 2 h
Kapetanica 2:15 h
Predola 40 min
Velja glava 1 h

Sveta Gera 2024

Back to Top